Graffiti er og bliver et problem for os alle. Udover at være ødelæggende for overflader og facader så skaber graffiti utrygge miljøer og forkerte signaler. Spray Away A/S tilbyder hurtig og effektiv graffitiafrensning. Vi har specialprodukter indeholdende SAT Surface ActiveTechnology™ og sammen med vores specialudstyr og veluddannede medarbejdere, kan vi håndtere selv udfordrende opgaver, hvor andre må give op.

Det gælder om af afrense graffitien med det samme – et ”tag” bliver hurtigt til et vægmaleri – graffiti avler graffiti.

Graffitiafrensningen bliver udført skånsomt i forhold til overfladen og miljøet – efter afrensning anbefaler vi en imprægnering med vores anti-graffiti produkt, ved evt. nyt graffiti angreb, skåner det overfladen og gør nyt graffiti og trafikforurening lettere at afrense.

Vi udfører graffitiafrensning hurtigt og professionelt i hele landet, både for private, boligforeninger og erhvervskunder.

Vi afrenser både enkelte opgaver og kan også tilbyde abonnementsordninger, hvor vi sørger for kontrol og graffitiafrensning i fast aftalt interval. Kontakt os for priser og muligheder!

Unikke produkter
Vi har unikke produkter til afrensning af graffiti – der er forskel på overflader, maling osv., vi udfører altid en test inden afrensningen startes, på den måde afstemmer vi forventninger til slutresultatet, samt ved præcist hvilket produkt der er mest effektiv til den pågældende opgave.

Effektivitet i frostvejr
I forbindelse med afrensning af overflader og facader er temperaturen – for mange – en udfordring, dog ikke for os. Vores unikke produkter gør, at vi er effektive selv i minusgrader. Produkter til afrensning af graffiti mister ofte deres effektivitet, når temperaturen kommer under 5 grader celsius, men ikke vores. Vi tilbyder fjernelse af graffiti selv i minusgrader hvilket betyder, at vi også kan tilbyde vores service i vinterhalvåret.

Uanset årstid kan du derfor trygt kontakte Spray Away for at lade os bekæmpe graffitien.

graffitiafrensning - krig mod graffiti

Få tilbud på graffitiafrensning