Trænger dine fliser, facade eller mursten til et nyt liv, og vil du gerne bevarer de pæne og sunde overflader? Så kan du med fordel overveje en imprægnering, der med fordel bruges på både gamle og nye overflader.

Vores imprægneringsprodukter er baseret på den absolut nyeste nanoteknologi, som består af ultrafine partikler, der kan trænge dybt ned/ind i overfladen på materialer som beton, cement, kalksten og mursten. Når imprægneringen er tørret op, kan den ikke ses på overfladen.

Imprægnering kan bruges til fugtsikring af overflader, hvor overfladen efter behandling får en vandafvisende effekt. Dette hindrer fugt og vand i at trænge ind i muren, samt vanskeliggøre at alger og smuds fæstner sig efterfølgende. Imprægnering bruges ofte, hvor der er en kuldebro på facaderne. Produkterne er 100% diffusionsåbne, hvilket betyder, at muren stadig kan ”ånde”.

De produkter, vi bruger til at imprægnere med, er testet med gode resultater af Dansk Teknologisk Institut for energibesparende egenskaber. Udover de synlige fordele ved imprægneringen såsom at undgå frostsprængninger og grønne belægninger, har du ligeledes mulighed for at spare på energien samtidig.

Hos Spray Away udfører vi imprægnering af mange forskellige overflader, så uanset hvad du skal have imprægneret, står vi klar til at hjælpe.

impraegnering-slider

Imprægnering af tag

En af de services, vi yder, er imprægnering af tag. Du kan med fordel imprægnere dit tag, hvis det er tegl eller betontagsten. Imprægneringen sikrer, at taget ikke optager fugt, og du undgår på den måde grønne og mørke belægninger samt frostsprængte tagsten.

Når dit tag bliver vådt, bliver det samtidig koldt, da vand leder varme bedre end luft. Når dit tag bliver vådt, forsvinder varmen således langt hurtigere fra dit tag. Imprægnering af taget danner en vandafvisende effekt, hvilket forebygger frostsprængninger og varmetab.

Imprægneringen er et usynligt skjold, som samtidig giver en smudsafvisende overflade, der holder i op til 10 år på lodrette flader. Udover den vandafvisende effekt lader imprægneringen taget ånde, hvilket betyder, at vanddamp og lignende stadig kan trække ud.

Imprægnerning af tag - vandperler

Imprægnering af facade

Ønsker du at tage dig kærligt af hjemmets ydre? Eller har du en butik, hvor de ydre murer er så medtagede, at de ikke just suger kunderne til sig? Så kan vi uden problemer hjælpe.

Facaden betyder alt for førstehåndsindtrykket af bygningen, og det er derfor et område, som ikke må nedprioriteres. Hos Spray Away har vi stor erfaring i at imprægnere mange forskellige facader for at undgå, at der bliver optaget fugt på fronten.

Hvad enten din facade består af mursten, beton eller kalksandsten, så vil en imprægnering fra Spray Away give bygningens ydre et nyt liv. Med imprægneringen opnår du en reduktion i vandoptagelsen, hvilket betyder at du kan undgå grønne og mørke belægninger på din facade i mursten, beton eller kalksandsten.

Bygningsfacader har ofte hårde betingelser i det kolde og fugtige danske klima, der ofte kan have en yderst negativ indvirkning på facadens udtryk og levetid. Ignorerer man dette faktum, er det blot et spørgsmål om tid, før de alvorlige konsekvenser viser sit ubehagelige ansigt. Din facade skal med andre ord beskyttes ved hjælp af en imprægnering.

Imprægneringen holder vandet ude, men tillader samtidig vanddamp at trænge igennem, så der ikke ophober sig fugt indvendigt. Eftersom imprægneringen holder din facade tør, minimerer du vækstbetingelserne for alger og mos, der kan være æstetiske skampletter på din facade.

Ved at imprægnere din facade undgår du samtidig en frostsprængt facade, og du styrker dermed underlaget, der imprægneres.

Tilmed kan en imprægnering af facaden medvirke til, at bygningen opnår en bedre isolering, hvilket i den sidste ende kan resultere i en lavere varmeregning. Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at få foretaget en imprægnering af facaden – både på kort og på lang sigt.

imprægnerning af musten - før og efter

Imprægnering af fliser og belægningssten

Nyder du også at sidde på terrassen med hele familien med sol i øjnene og grillmad på tallerken? Eller foretrækker du som de fleste at ankomme til dit hjem via en pæn og indbydende indkørsel? For rigtig mange danskere bliver disse oplevelser spoleret af et grønt eller brunligt tæppe af mos og alger, som har slået rødder i fliserne eller belægningsstenene. Men bare rolig – der er hjælp at hente.

Hos Spray Away er vi eksperter i imprægnering af fliser og belægningssten, og vi kommer hellere end gerne og giver dine fliser et nyt og langvarigt liv.

Fliser på terrassen og i indkørslen vil med tiden blive hårdt medtaget og overfladen vil langsomt begynde at krakelere. Det medvirker til, at fugten har nemmere ved at trænge ned i fliserne og belægningsstenene og risikoen for grimme angreb fra alger, mos og flisepest øges betragteligt. Men med en imprægnering af fliser fra Spray Away gør vi dine fliser modstandsdygtige overfor ubudne gæster.

Med en imprægnering fra Spray Away ser du både resultater øjeblikkeligt, men samtidig bør du betragte det som en god, langsigtet investering. Det skyldes, at vi først foretager en skånsom rensning af fliserne – ikke en brutal højtryksrensning, der blot ødelægger overfladen yderligt. Rensningen udmunder i en indbydende overflade, som efterfølgende bliver imprægneret med vores miljøvenlige imprægneringsprodukter i højeste kvalitet. På den måde sikrer vi, at fugt ikke har mulighed for at trænge ind i flisen, og at alger og mos ikke får optimale vækstbetingelser. Samtidig gør imprægneringen, at du fremadrettet får nemmere ved at holde fliserne rene og pæne.

Lad os se det i øjnene – dagene med regn og slud overstiger dagene, hvor man kan sidde og nyde solen på terrassen. Derfor bør man kunne nyde sommerdagene fuldt ud på terrassen, hvor man selv har lyst til at opholde sig, og hvor man hellere end gerne inviterer gæster.

Vi er stolte over vores produkter og faglighed. Så stolte, at vi giver hele 10 års garanti. Så hvad venter du på? Kontakt os i dag og få et tilbud på imprægnering af fliser.

Imprægnering af fliser og andre overflader

Imprægnering der er både vand- og olieafvisende

Imprægnering af belægningssten o. lign. med vores produkt er både vand- og olieafvisende. Efter behandlingen undgår du pletter, der trænger ned i fliserne, da ingen væsker trækker ned og giver grimme pletter. Selv cola må give op!

Imprægnering af belægningssten og beton

Se hvordan imprægnering virker

I videoen nedenfor kan du se, hvordan imprægnering af facade og/eller imprægnering af tag virker, og hvilke fordele du får ved behandlingen.

I nedenstående video kan du se forskel på hvordan et element reagerer på henholdsvis vand, mudder og vand blandet med maling, alt efter om det er imprægneret eller ubehandlet.

Få tilbud på imprægnering nu