Processen, når du søger job hos os

  1. Modtagelsen af din ansøgning. Du kan både sende din ansøgning elektronisk til HR eller til den adresse, hvor vi søger en ny medarbejder.
  2. Straks vi modtager din ansøgning får du en bekræftelse på, at denne er modtaget. Vi gennemgår løbende de indkomne ansøgninger. Alle henvendelser behandles fortroligt.
  3. Vi inviterer som udgangspunkt til samtale via mail.
    1. Samtale er en præsentation af henholdsvis virksomhed og job samt kandidatens kompetencer og forventninger. Samtalen foregår ved HR.
    2. Samtale foregår med nærmeste leder og direktøren. Forud for denne vil der ved nogle stillinger blive benyttet en test, der skal underbygge matchet mellem job og kandidat.
  4. Ansættelse – forud for ansættelse ønsker vi, at du deltager i en kort planlagt rundtur på fabrikkerne og / eller afdelingerne. Dette for at sikre, at du og vi har de samme forventninger til fremtiden.
  5. Afslag – de som ikke kommer i spil til vores opslåede stillinger og til uopfordrede ansøgninger får afslag via mail. Alle vi har mødt får telefonisk afslag med nærmere begrundelse.

 

ledige-stillinger-hos-spray-away  uopfordret-ansoegning-til-spray-away
introduktion-til-jobbet